Hårdvara

HP Försäljningspartnet Mora Datorer AB är försäljningspartner till HP.Via sammarbetspartners kan vi erbjuda uthyrning av kompletta system, inklusive nätinfrastruktur, arbetsstationer, skrivare och mjukvara. Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för de flesta företag, då det blir enkelt att budgetera kostnaderna utan avskrivningar.

Nedan listas den huvudsakliga hårdvaran men naturligtvis tillhandahåller vi även de tillbehör och förbrukningsprodukter som behövs.

Servrar

Servrar Mora Datorer kan leverera rätt server för dina ändamål.Vi erbjuder givetvis både server och sköter installation och uppstart.
Nu kan du även hyra serverplats hos oss som du säkert kör genom krypterad VPN-tunnel.

Datorer

Datorer Vi väljer ut rätt datorer till er arbetsmiljö.Det kan röra sig om allt från kraftfulla arbetsstationer i eran servermiljö till stand-alone, lätta bärbara enheter, det som passar er bäst.

Skrivare

Skrivare Vi på Mora Datorer ser till att hitta skrivaren för era behov.Vi levererar allt från den stora laser-multifunktionsskrivaren som omfattar färgutskrifter, fax, scanning, mail direkt från skrivaren m.m. till den mindre bläckstråleskrivaren för fotoutskrifter.

Naturligtvis håller vi till handa med förbrukningsmaterialen som papper, toner och bläck.

Nätverk

Procurve Switch Givetvis tillhandahåller vi all hårdvara och support nödvändig för att få erat nätverk att fungera som bäst.Allt ifrån större servermiljöer till mindre kontorsnätverk.Vi levererar alltifrån router och brandväggar till mindre switchar och modem.

Hårdvaruleverantörer

HP
Fujitsu Siemens
Canon
Logitec
Deltaco